Situația PNL-ului în județ e tot mai catastrofală și acest lucru a fost văzut acum pe viu și de marele lider Ludovic Orban care de la București încă mai avea dubii cu privire la capacitatea lui Jiță Falcă de a mai face performanță electorală în jedețul Arad.

Astfel că marele lider de opoziție care se ia la trântă cu PSD-ul, cel puțin pe la televizor, a descălecat miercuri la o întâlnire cu alegătorii în satul Răpsig, din comuna cu 3200 de suflete, Bocsig, unde vor avea loc duminică alegeri pentru primar în urma demiterii lui Florin Ciul pentru incompatibilitate.

Vă puteți da seama ce a fost în sufletul lui Ludovic atunci când a intrat în Căminul Cultural din Răpsig și a văzut că îl așteaptă 50 de persoane? A apucat doar să zică cu voce tare:˝atât de puțini?˝. Bine că nu au făcut în reședința de comună, că erau și mai puțini.

Umilință totală pentru liderul național care l-a avut lângă el pe Marinel Cionca, cel care la masa și certurile de după ședință a încercat să dea vina pe organizația locală dar aceștia i-au tăiat-o scurt:˝atâta poate partidul…˝ sau liderul local Jiță Falcă ce se vrea șef peste județ, am adăuga noi.

Zopota de la Răpsig, care nu-i membru de partid