Cei nouă milioane de cetățeni care l-au votat pe Iohannis reprezintă un alt stat, cel real, majoritar, respectiv un stat paralel, nemanipulabil și neignorant, de neacceptat pentru gașca lui Tăriceanu, ce-și bazează urzuparea puterii pe câteva sute de mii de cetățeni și pe alianța mizerabilă cu PSD. Tăriceanu, repetent la școală, dar mare șmecher de Dâmbovița, orientat permanent, deși e un trădător politic și un individ imoral, lipsit de caracater, operează, încă o dată – pentru a-și impune punctul de vedere, mizând, precum comuniștii, pe ignoranță -, nu pe logică sau pe aritmetica elementara a votului ci, considerând că cei câteva sute de mii de cetățeni care l-au votat, îl îndreptățesc să se considere statul oficial.

Altfel nu-mi explic cum poate fi atât de tupeist să catalogheze, ca fiind un stat paralel, majoritatea ce stă în spatele lui Iohannis! Adică majoritatea cetățenilor care l-au votat pe Iohannis reprezintă un stat paralel față de statul român?

Declarația lui Tăriceanu, în acest caz, mi se pare, nu numai cretină, ci un redivivus al anilor 47, la indigo, atunci când comuniștii minoritari, sprijiniți de ruși, impuneau cu forța politica minorității mediocre comuniste, revanșarde și plină de gelozie și ură în fața celor cinstiți, harnici și inteligenți, erijându-se, prin fraudă, teroare și crime, în câștigătorii alegerilor pe care le pierduseră. Exact același lucru face și Tăriceanu. În numele unei majorități stupide (o majoritate în care câteva sute de mii înseamnă mai mult de cinci milioane, în logica unui repetent), Tăriceanu, cu un tupeu fără limite, își arogă statutul de reprezentant al statului oficial și-l neagă pe cel al președintelui, pe care-l consideră înscăunat de un stat paralel. In acest caz, ori Tăriceanu e un imbecil și nu știe ce spune, ori există o conspirație internațională, știută doar de Tăriceanu și Dragnea, în urma căreia România va fi ejectată din UE și va intra în sfera de influență a Rusiei, caz în care unii se grăbesc să facă pe plac Moscovei.

Altfel numai un cretin poate face astfel de afirmații!

Pavel ROMAN