Periodic am tras si trag semnale de alarmă că organizația noastră a apucat-o pe un drum greșit sub conducerea „marelui licurici” ajutat de câțiva “oameni de bine” din imediata lui apropiere, oameni care au uitat sa facă politica pentru oameni si fac politica doar pentru binele lor !!!!!!!
Voi (majoritatea), cei care v-ati cocoțat nestatutar pe funcții de conducere, ați uitat ca noi am reușit sa facem performanța politica prin lucruri simple, mai exact sa fim oameni, nu politruci de doi bani așa cum va comportați astăzi !!!!!
Va readuc aminte ca ascensiunea noastră a început in 2004 cand adversarul nostru PSD din Arad avea conduita pe care voi o promovați azi !!!! Pentru voi electoratul nostru nu mai contează, pentru voi membrii simpli nu mai contează, pentru voi contează doar sa va aranjați propriile interese, locuri călduțe pentru „marea noastră familie”!!!! Deșteptarea este cuvântul de ordine !!!!!!!
Ultimile alegeri parțiale ne arată exact unde ne-a adus acest tip de politica promovat de voi, locul 3 !!!!!!
Sunt convins ca veți găsi vinovați peste tot, dar nu voi veți fi aceia !!!!
Ați tăcut cu totii (cu câteva excepții, printre care si eu) cand am împins toată organizația noastră din Bocsig, cu primar, viceprimar si toți consilierii locali aleși pe listele noastre in brațele PSD-ului doar pentru a-și satisface moftul de sef de filiala “micul licurici” (de aceasta data)!
P.S. Deșteptarea, Deșteptarea, Deșteptarea!!!!!!
P.P.S. In momentul excluderii din organizație, eram singurul parlamentar care avea cabinet deschis in sediul primăriei, lucru pe care aleșii locali l-au apreciat pana la sfârșitul mandatului meu !

Traian Igaș