Acum că tot este la modă facerea pe bandă rulată de „Doctor honoris causa” a venit şi rândul unei alte reprezentante din lumea largă a filmului să primească această înaltă distincţie academică. Cum, mai nou, toată sula ogrezii primeşte acest titlu (asta dacă nu-l refuză, precum o altă hactriţă cu ţâţele cât casa poporului) circulă vestea că vestita starletă porno Ciciolina, Ilona Staller pe numele ei de fată, este în cărţi. Mai ales că peste câteva zile, în 26 noiembrie dacă nu ne înşeală memoria, doamna în cauză împlineşte promiţătoarea vârstă de 66 de ani. Promiţătoare luând-o în considerare pe cea a menumorutului preşedinte arădean.

Ce o recomandă pe unguroaica Ilona (Elena pe numele de botez) să fie recompensată am aflat din surse academice sigure şi care doresc să-şi păstreze anonimatul. Ciciolina a jucat în peste 150 de filme pentru adulţi, iar din 2000 a intrat şi în viaţa politică din Italia. Şi cum e la modă să-i faci pe fraţii noştri din cizmă doctori… Nu mai vorbim de faptul că când zici politicieni zici curve (fără nicio aluzie la Jitză de la Brad).

Noi, comuniştii de la Flacăra Roşie, votăm pentru acordarea distincţiei şi chiar dacă fata nu vine la desemnarea titlului academic noi tot vom fi acolo. Că poate în „laudatio” se difuzează măcar nişte scene mai fierbinţi din filmele starletei. Nu de alta, dar trebuie încălzită atmosfera şi fraieriţi … fraierii care plătesc.

Sergiu Relu NICOLAE

 

 

1 COMENTARIU

  1. Nai tu atata tigla pe casa cita maduva o supt muierea asta.Istoria zice clar .ciociolina sugea pe ciocan la fiecare adunare in grup fie parc fie crijma ,placerile ei carnale erau maxime. Cei apropiati duduiei o dojeneau de fiecare data cu cite un desert in trei patru scurt si rapid pe urma femeia isi vedea de treburile gospodaresti mai departe.

Comments are closed.