Cum e posibil în secolul în care trăim și când știm că întreaga lume e condusă de evrei, ca niște bieți consilieri județeni ai PSD Arad să nu voteze un proiect aflat pe ordinea de zi, proiect care făcea referire la viitorul Sinagogei din Arad?  Iustin Cionca, președintele CJ Arad, ca să se pună bine cu Moise a introdus pe ordinea de zi un proiect de hotărâre prin care vroia să preia Sinagoga de la Comunitatea Evreiască. Simplui, zice el, printr-un contract de comodat care se întinde  pe o perioadă de 49 de ani (după reţeta Falcă cu UVVG-ul). Să o renoveze și să o facă muzeu (a zis el că vrea să pună o taxă de intrare, bla, bla, bla) şi să facă şi CJ-ul ceva bani. De la evrei? Cionca să facă afaceri cu evreii? Bă ești normal?

Însă, elanul i-a fost tăiat de pragmaticii consilieri judeţeni ai PSD ce au votat împotrivă. Vă dați seama ce au putut face acești consilieri PSD? Măi, Fifore și sluga Căprar, voi vă gândiți pe cine aţi deranjat? Păi dacă află mai marele „rabi” de la Jerusalem că v-aţi pus de-a curmezişul și vă spune la Moise, nici Marea Galilee nu vă mai scapă.

Kontra Vântului

(P)

1 COMENTARIU

  1. Veintura asta de primar maninca bani primariei.Am avut o cursa pe str.Barbu Lautaru zic si eu sa scurtez drumul spre Hunedoarei si intru pe str.Sibiului o strada batuta de Dumnezeu plina de gropi , jalnica din toate punctele de vedere spre capat o biserica de tigani unde fiecare parcheaza cum doreste efectiv numai poti sa iesi din infundatura si trebuie sa te intorci spre Clopoteilor alta strada bombardata cu blestem .Surpriza insa la capatul strazi un buldozerist rupt de bautura mergind cu grederul slepuit ca pisatul boului suie alene pe dolma ceausista ,cetateni furiosi gata sal primeasca cu cozi de lopata pe spinare ,Unul stiga Nu vezi timpitule ai lovit canalul altul stiga bai nebunule ai lovit hidrantul .

Comments are closed.