Chiar dacă nu este cel mai în etate suporter al Bătrânei Doamne, cu siguranță TOTO, adică unchiul Loați – cum mai este el cunoscut în familia UTA-ei, este cel mai fidel dintre spectatori. Cu toate că de câțiva ani s-a stabilit în Bătania TOTO nu ratează niciun meci de acasă a echipei favorite cu care ține de peste 60 de ani, fiind din aceeași generație cu Domide, frații Gyenghe, Dodean etc.

Cea mai recentă bucurie a sa a fost cea de săptămâna trecută, atunci când și-a rotunjit, vorba vine, pensia cu 10 lei. Și asta datorită faptului că echipa sa de suflet UTA, pe a cărei victorie a pariat simbolic cu fiul său, a câștigat meciul de la Brăila. Cum a prins curaj, TOTO a pariat 15 lei pe meciul de sâmbăta asta, de la Șiria, cu FC Argeș, pe care UTA îl desfășoară din păcate într-un anonimat aproape total. Dar cu TOTO în  tribuna stadionului Otto Heffner, UTA nu e singură!

Cu ocazia recentei aniversări prilejuită de împlinirea unei frumoase vârste, TOTO a primit un tricou al Bătrânei Doamne cu autograful lui Curtuiuș. La mai mulți ani și mai multe tricouri cu autograf.

Hai UTA!