Cât tupeu poate să aibă acest slugarnic a lui Mihai Fifor și a lui Liviu Dragnea, acest intitulat deputat și președinte PSD Arad?

 Nesimțirea acestor personaje gen Căprar nu are limite. Sau dacă ești obligat să o zici, Dorel chiar o zice. Cel puțin așa a o constatat un comunist vechi, și mai vechi cititori de Flacăra roșie.

Au ajuns PSD-iștii să facă exact ce a făcut Ceaușescu când s-a văzut încolțit și a constatat că nu prea mai are mari sorți de izbândă. Ceaușescu a promis, atunci, că mărește salariile și pensiile. Urmașii săi de acum, acești comuniști mai titrați (zic ei) promit că din, atențe, 1 decembrie 2018 bugetarii vor primi bani de hrană, echivalentul a două salarii. Chiar nu se va mai întâmpla nimic până atunci? De ce nu le dați românilor bani de hrană în 2035?

Dar nu musai ăsta e oful meu. Ci faptul că l-au pus pe Căprarul nostru de serviciu, acest Dorel al PSD-ului, să livreze vestea. Măi, lăudătorule a postului DIGI 24, ție chiar nu ți-a mai rămas niciun dram de rușine față de arădeni, de cunoștințe, de neamuri, că de prieteni nu mai este cazul la cât de parșiv ești și pe câți i-ai țepuit?

Din nou ne subestimezi inteligența, nouă arădenilor, Doruțule. Îți repet pentru a nu știu câta oară, aici e Aradul nu Teleormanul. Bagă bine la cap!

P.S. Pe unde te-ai preumblat zilele astea?

Colaboratorul Komunist de la Uzina Electrică