O, tempora!

Dragi utiști adevărați, așa puțin câți am mai rămas, haideți să stăm cârn și să judecăm drept. Ceva nu se pupă, nu se leagă la clubul UTA, undeva ceva e putred, nu ies bani, socoteala la bani nicicum. Și când e voarba despre banii Primăriei, câteva milioane de euro investite într-un proiect care s-a dovedit a fi utopic, nu e loc de șagă. De glumă, pentru Falcă de la Dideștii de Oltenia, și Șoani Meszar – magyar emberul pe care au fost dați banii arădenilor.

Hai să ne explicăm o țâră. Bani de la Primărie: pe 2017 s-au dat 1,3 milioane euro, știm că nu s-au putut da salarii din ei. Bun, asta e, dar a fost vândut Adrian Petre de unde se zice că au mai venit măcar 200 mii de euro, plus mai au fost ceva bani de la sponsori generoși,  și abonamente.

În vară s-au adus jucători scumpi, ca să fie și mai sigură promovarea, cum ne zice acum marele ˝meneger˝ Meszar. Planul era să promoveze în vara viitoare. Dar până atunci trebuia să fie bani de salarii. Și ne gândim că dacă nu erau, ˝menegerul˝ nu le-ar fi făcut contracte pe un an jucătorilor.

Cum necum, s-a ales praful de rezultate în toamna trecută, și au început să-și ia zborul jucătorii scumpi. Mai de voie, mai de nevoie. Daaaar, mai a apărut o problemă: ˝menegerul˝ Meszar ne-a spus acum câteva zile (total nevinovat, de parcă nu el a administrat fondurile) că nu mai are bani la buget și din iarnă trece pe o soluție la bani puțini, cu salarii mici și jucători tineri arădeni. Mai mult, din câte știm de abia s-au dat salariile pe luna octombrie 2017.

Dragi utiști adevărați, ce să credem noi acuma? Dacă erau rezultate și eram pe primele locuri în liga a II-a, cu jucătorii ăștia scumpi (care au plecat între timp) făcându-și treaba, erau bani de salarii la zi și erau bani pentru retur? Acum că nu sunt rezultate, nu mai sunt bani? Ceva e putred, nu înțelegem unde au dispărut banii pe care se baza ˝menegerul˝ Meszar în vară, poate ne lămurește cineva …

Vom reveni!

MINERVA

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRămân în PNL (episodul 2)
Articolul următorLa cinematograf

1 COMENTARIU

Comments are closed.