La vremea aceea, în urmă cu câțiva ani buni, se numea Liliana Slev, avea 27 de ani, impliniti in prima zi a lunii februarie. Era romantică, iubea muzica dar cel mai mult îi plăcea sa fie fotografiată, dorindu-și o carieră în modelling sau televiziune (sper că nu vă gândiți la filme XXX). Era mandră și încinsă, așa că i-a trebuit o rampă de lansare. Fapt pentru care a pozat mai deșuchiat la „fata de la pagina 5”, din ziarul Libertatea (vezi foto).

Dar, dacă nici unul din aceste vise pe care le-a avut atunci nu s-au împlinit, actriță consacrată nu e, model nu e, ce i-a mai rămas Lilianei Wass este politica. Și dacă cei de la PSD Arad au vrut să pună o simplă „piți” la Inspectoratul Școlar Județean Arad, de ce PNL-istele păstorite atent de brațul de fier al Gianinei Pistru să nu aibă la conducere tot o „piți”. Cu antecedente demne de invidiat, mai ales pentru femei. Sau nu.

Așa că Liliana Wass (fostă Slev), „fata de la pagina 5” a ajuns președinta pe municipiu la Organizația Femeilor Liberale Arad. No, ce spuneți! Merită femeia cu vârf și îndesat, că doar mai are calități, chiar dacă nu mai este la 27 de ani. Crapă Adriana Chirilov (o altă penelistă de frunte, cu vechi state de serviciu în partid) de ciudă, o bună prietenă a Lilianei. Încă de pe vremea când escapadele… mai ales cele nocturne erau escapade, nu ce e acum.

Star SEKS

2 COMENTARII

  1. Se stia de pozele astea in partid, cu totii susoteau pe la colturi. Inclusiv primarul si giani cunosteau situatia. Dar nah, linguseala si capul plecat reprezinta criterii de departajare pentru avansare si functii. Iar pe dna Lili… cine nu o cunoaste??!!! 🙂

Comments are closed.