După succesul fulminant (avut pe plan local) al doamnei Liliana Wass, președinta organizației locale a PNL Arad, mai multe doamne, domnișoare, domnuci, pupile, puicuțe etc. din politichia locală și nu numai, ar vrea să pozeze și ele la rubrica „fata de la pagina 5”. Pentru glorie sportivă și nu numai. Să ajungă și ele celebre, pe funcții mari sau, după caz, mai mari. Să fie băgate în seamă samă, carevasăzicămă!

Geanina ar vrea și ea. Dar, rubrica… nu mai e. Ar fi „fata de la pagina 9” – pentru ziarele de opt pagini. Sau „fata de la pagina 13” – pentru ziarele de 12 pagini. Și am putea continua, dar comuniști cum suntem nu o facem. Nu facem, că suntem proletari cu acte în regulă și că pentru noi familia este CELULA DE BAZĂ A SOCIETĂȚII multicultural dezvoltate etc.

Totuși, stimați tovarăși și pretini comuniști la fel ca noi (era să zicem curvari, din instinct și tovărășie masculină, nu de altceva), vă solicităm tovărășește să ne trimiteți poze, chipuri, fotochipuri etc. cu acele pe care ați vrea să le vedeți despuiate în uișaguri (ziare, pentru Falcă și ăialați care nu-s dân Arad). Cu cât îs mai dăspuiate, cu atâta mai bine!

P.S. Cu Geani avem noi!

Redapția