Lume, lume „mare” lucru noi vom spune! Vine mirobolanta petrecere a celui mai special, inegalabil, geniul comunicării, strategul Aradului, vizionarul de la Brad, ați ghicit nimeni altul decât Jiță Falcă de Didești. Celentano de la Ghilea Show TV Arad. Luni, pe 22 a lui ghenarie, e ziua lui de naștere a Măriei sale, eveniment ce se va derula (dacă nu intervine profcurorii etc.) la pretențiosul (vorba vine) „Hotel President”, așa cum ne-a obișnuit an de an primarele.

Tre să vă spunem, tovarăși comuniști, că ploconeala va fi ka la locul ei, adică țais, sute de invitați vor avea grijă să-i asigure ambianța și cadourile de rigoare celui mai iubit fiu al Aradului. Da, ce nu știți voi, dragii noștri comuniști, e că nu toți invitații au loc laolaltă la meși. Așa că organizatorii evenimentului, adică Falcă Celentano, a grupat „pulimea” pe sfere de interese.

De la ora 16.00 vin primarii și șefii PNL din județ, cu tot ce trăbă în plăși, cacadouri adicătelea (plus plicurile de rigoare). Aceștia au la dispoziție pupatul dosului până la ora 17.30. După aceia, după ce lasă cacadourile, vin să șlefuiască poponețul lui Celentano membrii de vază ai partidului, plus angajații de vază de la Primărie și CJA. Da nici ăștia cu partida și instituțiile subordonate nu pot sta mai mult de ora 19.00! Că după aia urmează să vină „jmecherii”, adică „coioșii”. Cei cu care petrecania va continua până în zori (în barul de noapte), că aștia sunt cu două perechi de cohones, așa cum vă spuneam, și pot sta cât vor ei, pe banii lor…

Să știți, stimați tovarăși, că pe noi comuniștii de fleandura roșie, nu ne-o invitat. Dar chiar dacă o făcea nu ne deranjam să merem, că… canci lovele pentru cacadou (am glumit). Și, sincer, nu ne e prea drag de Jiță Falcă de Didești (dimpotrivă!) și credem că nici lui de noi (ca Căprar, de altfel).

Totuși, am avea o ultimă întrebare care ne trece prin capul gol (că e cam cald afară), oare cine plătește toată această distracție și strângere de fonduri și cacadouri? Că acolo, băgăm sama, se măncă și se bea (apă minerală, că Falcă e pocăit), nu glumă.

Noi, comuniștii de la Flacăra, nu putem să-i urăm lui Celentano decât „La Mulți Ani!!” … cu executare!

PREZIDENTUL de la PSD

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.