Ne vine în minte o cujetare culeasă de la poporul comunist român: zice-se că un câine stătea, așa ka komuniștii din Primăria lui Falcă, și îl cordea o lene soră cu somnul și se lingea pe… acolo, pe lângă testicule. După câtăva vreme, cum sta și „lucra” el așa, se întreba, mă io dau sau iau m…?

Problema din zilele trecute ale celor aflați prin apropierea famigliei primarelui Falcă Celentano (ce și-a ținut ziua în două zile cu sute de invitați – a doua zi) ar fi kă kam așa: mai stă Jitză cu Ela, sau numai așa de fațadă. Unii, care se pricepe, zice că ar sta de dragul banilor și averilor, plus alte interese pecuniare. Alții, care cunoaște problema mai în amănunt zice că stau laolaltă pentru că, totuși, au o fetiță (cel puțin în acte e a lui Jitză!!!, prietenii știu despre ce e vorba). Noi, ce să zicem? Că ea este văzută și în compania altor masculi, deh probleme de serviciu. Că el este văzut, tot mai des, cu o alta blonda (vezi poza), mai ales prin Timișoara.

Până una, alta, Aradonul și Jurnalul de Arad își au sediul într-un apartament situat vizavi de Biserica Roșie, apartament care aparține familiei Falcă!!!!!! De acolo să vină și limbile pe care cei de acolo le dau lui Celentano de Arad? Noi numa am întrebat.

Cât despre pilda de la începutul articolului, Glad Varga, încă deputatul PNL-ului arădean și patronul celor de la ARQ (alt „site” slugarnic al conducerii de partid și primărie), credem că o știe cel mai bine. De urmărit problema, cine va fii viitorul deputat de Arad.

Biroul de Investigații Komuniste „Laura”