Alina Breaz, lector la Universitatea Aurel Vlaicu, împreună cu studenții specializării Asistență Socială au început în urmă cu doi ani de zile campania: “Ajută-ne, să-i ajutăm!”. De-alungul timpului alături de echipa studenților coordonată de Alina Breaz s-au alăturat și alte persoane binevoitoare, care au dorit să contribuie în primul rând la suportul financiar al acțiunilor de acest gen.

”Este un indemn adresat tuturor celor care ne urmăresc, faptul că noi suntem empatici față de persoanele vulnerabile, de aceea putem sa le fim alături. Nu numai noi suntem o echipă, ci și cei care doresc să ne fie alături.” – ne-a spus Alina Breaz.

Săptămăna aceasta echipa coordonată de Alina a vizitat o familie monoparentala formata dintr-un părinte(tatăl) și cinci copii. Deși condițiile de trai ale acestei familii sunt destul de precare, copiii urmează cursurile școlare și s-au dovedit a fi destul de entuziasmați. „În ochii tatălui se vedea bucuria cu care își privea copiii, dar și mulțumirea cauzată de vizita noastră” – ne-a mai spus Alina Breaz.

 

C.D.

1 COMENTARIU

Comments are closed.