Simțind că se apropie vremea pensionării și că arădenii nu mai pun botul la promisiunile olteanului din Brad aciuit la Arad, ce s-a gândit Falcă, hai să se apuce de distrus documente, că poate așa se pierde urma la tot ce a făcut el prin primărie.

Și dacă e vorba de distrus acte, adică foi de hârtie, cam toți dintre noi am văzut acele mici dispozitive manuale sau automate, de dimensiunea unui coș mic de gunoi, care fac această operațiune destul de repede și rezultă niște fîșii care se pota poi arunca la gunoi sau se pot arde.

Degeaba, nu a avut încredere Celentano de Arad că nu vor veni ceva specialiști care să pună cap la cap fîșiile și să ia urma matrapazlîculilor făcute de el în atâția ani de domnie ca baron de Arad. Așa că, atenție, după băncile de pe Mețianu ce au costat 8500 euro bucata, acum se cumpără un tocător de documente la preț de chilipir, numai 7500 de euro!!!

Ne îndoim că acest tocător scoate celuloza din documente și lipiciurile speciale, așa că și această ˝investiție˝ marca Jiță Falcă s-ar putea să-l toace mărunt și pe el la momentul adevărului …

An Doi