Hotărât lucru, Falcă s-a supărat rău. După ce a fost flituit, şi pe bună dreptate, de PSD că a făcut un buget clientelar, Celentano de Arad a dat drumu’ la câini. La cei credincioşi, desigur. Nu mai puţin de opt comunicate de presă a slobozit într-o singură zi, pe axa PNL-Primărie-Consiliul Judeţean, doar-doar va convinge pe cineva. Şi dă-i şi luptă, ba că PSD nu vrea să investim în şcoli, ba că PSD nu vrea să investim nici în Sănătate şi tot de astea, pentru simplul motiv că pesediştii n-au votat bugetul, ca să nu fie părtaş la unele investiţii suspecte că-s cu „dedicaţie”.

Prin cele opt comunicate, Falcă n-a convins pe prea multă lume. Pe noi ne-a convins, desigur, într-o anumită problemă. Dar noi nu suntem în măsură să dăm un diagnostic, nici medicaţia necesară, doar medicii specialişti.

P.S. Aparent, fără nici o legătură cu subiectu’, PSD îl ajută indirect pe Falcă. Guvernul PSD a aprobat construirea unui nou spital de pishiatrie, la Căpâlnaş. Nu ne-ar mira ca, cu ocazia Centenarului, Falcă să se creadă Goldiş sau Cicio Pop. Napoleon a fost deja, Ceauşescu idem, Ghinghis-Han ibidem, Tuthankamon e deja notoriu, i-au mai rămas corifeii Marii Uniri. 

NU Furău