Ovidiu Marian, fost țărănist și pedelist de vază, fost senator penelist de Arad, a căzut și el în păcat și a pus botu’ la o plevușcă de 200.000 de euro. Din vreo 3 milioane ce trebuiau să ajungă de la Ilie Carbulea „Carpatica” spre un boss de la supravegherea asigurărilor. Cazul se știe, a fost mediatizat intens, deci nu insistăm.

Sigur că nu poate fi nimeni de acord cu fapta lui Ovidiu, trafic de influență (pentru care a fost condamnat la doi ani cu executare plus restituirea euroilor), dar el a fost bărbat și a recunoscut vina. Asta spre deosebire de alții din Arad care au mers și merg cu minciuna până în pânzele albe.

Ieri a fost ziua de naștere a lui Ovidiu Marian. Poate de aia ziarul penelist, de casă, a lui Barbeș, a ținut să mai răsucească cuțitul în rana sărbătoritului deținut, dedicându-i un articol cu un titlu cel puțin rușinos, josnic, suburban: ˝La mulți ani, cu executare! Prima onomastică în spatele gratiilor.˝

Așa își tratează peneliștii foștii colegi ajunși la ananghie după ce au lucrat pentru partid? Rușine să vă fie!

Și nu în ultimul rând, onomastică se referă la sărbătorirea numelui și nu la ziua de naștere, scribălăi de tastatură ce sunteți voi cei de la fițuica lui Barbeș și slugoii lui Falcă, Cionca etc..

Kolectivul

1 COMENTARIU

Comments are closed.