După ce au plătit în ultimul moment banii la Alin Gligor, ce s-a gândit ˝menajerul˝ de pe Minervei, pe numele lui Șoani Meszar? Hai să-i cerem în „civil” banii înapoi, că așa ni se pare nouă, celor de la UTA BD de pe Calea Victoriei, că putem face cum vrei noi. Nicidecum cum se scrie la Regulamentele sportive fotbaliatorice. Și ce dacă riscăm dezafilierea, măcar se pierde urma banilor, milioanelor de euro, primiți de la Primăria lui Falcă, adică banii arădenilor plătitori de taxe și impozite locale și nu numai.

Ce mai contează la ˝menajerul˝ Meszar că în Statutul FRF, unde este și UTA afiliată, scrie negru pe alb că de la Comisia de Recurs trebuie să mergi la Tribunalul Sportiv de la Luasanne, și că nu ai voie să ataci în civil sentința sportivă. L-a durut în pix de Șoani de pe Minervei de sportul arădean (vom reveni la DJTS cu altă ocazie), al fotbalului arădean și al bietei UTA că ne paște soarta Universității Craiova, cea a lui Mititelu. L-a durut în pix că mai face o dată de râs sigla purtată pe piept de „Ciala”, Domide și alte nume de excepție adorate, idolatrizate chiar de sute de mii de arădeni și nu numai. Păi, el nici nu e utist, nu a fost niciodată, el este doar după căpătuială, după bani. UTA asta este o afacere pentru el și pentru Falcă, nimic mai mult.

Nu ne este drag Jiță Falcă, dar, din păcate, doar el este acum scăparea.

Facem un apel la primarul Aradului, în calitatea lui de fondator al noului proiect și de principal finanțator din banii arădenilor, să ia imediat măsuri și să dispară acești amatori (să nu le zicem altfel) de la conducerea clubului, până nu ne facem de râs pentru ultima dată și îngropăm definitiv numele UTA-ei în rușine și dizgrație. Așa cum face Meszar zi de zi nu se mai poate. Își bate joc de nume, de istorie, de suporteri și de arădeni în general!

Proca și Colin, voi ce faceți între două beri la pub? Mai citiți și voi presa, ceva? Nu aia aservită lui Falcă și intererselor pecuniare ale mafiei instalate în jurul Bătrânei Doamne. ci cea sportivă, adevărată? Oare sunteți și voi părtași, pentru că girați cea mai slabă și incapabilă conducere din istoria clubului?

Mita de la Suceava, plata baremului prin poștă, achiziția de jucători după ureche, risipirea banilor publici aiurea pe cantonamente scumpe și materiale inutile etc. Să vă mai spunem?

Toți cei care au fost la UTA în ultimii douăzeci și cinci de ani măcar au dus bani de acasă, au pierdut și ei odată cu clubul, pe când Meszar cheltuie banii arădenilor și și-a făcut vilă cu mai multe etaje pe … Minervei! 

#numairezistăm

1 COMENTARIU

  1. Jegosilor. Numai porcarii scrieti. De Gurven nimic nou. Pupati-l in cur pe Fifor si pe chelu…nici nu mai stiu cum ol cheama, de aici din Arad. Aradul, Fifor, Ministru fiind, a pierdut o caruta de bani si tu te iei, jegosule de Falca si Meszar.

Comments are closed.