Comuniștii noștri ce au bântuit și încă, la ora când scriem aceste rânduri, mai bântuie pe la târguri de rochii de mirese și nenorociri, pardon, nunți, ne-au informat cum că elementul nr.1 din Arad, Ghiță Falcă Celentano a fost văzut prin perimetru. Înainte de trece la subiect vrem să ne exprimăm o nelămurire: de ce într-un interval atât de scurt, câteva zile, a fost nevoie într-o comună mai răsărită, cum este Aradul lui Jitză de la Dideștii de Oltenia, de două târguri de nunți și (h)alte „evenimenturi” de acest gen? Unul la Biavatti-ul lui Pistru (sala de evenimente a deputatului ALDE) și unul la EXPO-ul expertului în „falimente” Ghiță Seculici, președintele Camerei de Comerț Arad. Atâția de mulți concetățeni și conjudețeni de-ai noștri doresc să se „nenorocească” sau doar așa, de-a futui pomana, să mai bifăm (în cazul CCIA) un eveniment.

Revenind la Falcă Celentano de Arad, omul (dacă i se mai poate spune așa) a fost văzut în zonă etalându-și fizicul de… era să zicem Lelenț. Sau, dacă vreți, de așchilopat, cu nădragii strâmți și etc., cum se poartă el mai nou. Acuma sunt cel puțin trei variante pe care le-am auzit noi:

  1. Își caută mireasă! Nu intrăm în amănunte.
  2. Îl căuta pe (poate) exsocrul Se(c)sulici, să-i prezinte scuzele de rigoare. Știe el care, că la câte păcate a săvârșit față de fostul vicepremier al României, adică al omului care l-a făcut mare domn pe Falcă, ar trebui să-i prezinte măcar niște scuze. În genunchi.
  3. S-a dus să facă colecta. Cum care colectă?  Aia normală în astfel de evenimente prezente și viitoare. Că doar nu i-o cununa Sătana pe viitorii miri. sau, mai ști, la cum arată primarele nost…

Cam atât despre „trilema” de azi a lui Falcă. Dacă mai aveți și alte variante nu ezitați să ne contactați la 2121…, pardon! Pe gmail sau facebook sau unde vreți voi să vă expuneți părerile de comuniști vrednici! Hai, pa!

Mi Re Le

(P)