Edilul nostru, Falcă Celentano, care iubește fotbalul arădean și are în vene sânge de utist „vero” ne va face o mare, mare surpriză. Aproape de centrul orașului se va construi un nou și alt supermarket cu o imensă parcare. Și asta pentru că, țineți-vă bine, chemați rudele și prietenii ca să citească și să se bucure și ei, în orașul lui Falcă se va construi un stadion de fotbal chiar deasupra supermarketului, după modelul celui din Belgrad, Vozdovac Stadium (vezi foto).

Stadionul va avea 5200 locuri pe scaune sau lavițe, nocturnă modernă și, bineînțeles, teren sintetic de cea mai bună calitate. Încălzit și uscat (ca la Nufărul) cu aparatură din cea mai modernă, așa că se va putea juca pe el 13 luni pe an din 12, fără probleme!

Cum i-a venit ideea primarelui care este? Păi, din sursele noastre, se pare că a primit pontul de la timișoreni în desele lui vizite în orașul patronat de Robu. Vizite în care le-a povestit și timișorenilor despre pilda cu moldovenii și feliile de pizza. Și cum ăștia, timișorenii, umblă des pe la sârbi, or dat și de stadionul cocoțat pe mall. Așa că, ctitorul de supermarketuri și alte cacaturi de acest gen, a luat-o de mânuță pe doamna Ela, proiectanta și șăfa de la Pro Arhitectura, și s-au dus în vizită la sârbi. Au copiat rapid machetele și, ce să mai vorbim, cum a apărut primul concern străin care a vrut să construiască un supermarket, haț pe el și se rezolvă și stadionul. Că ce-i la bogătanii ăia de afară încă vreo câteva milioane de euro în plus pentru un teren deasupra de mall?

Suporterii utiști vor fi foarte fericiți de acest stadion pe care echipa lor de suflet va putea juca încă mult și bine prin ligile 2 și 3 sau chiar 4, pe unde o va duce ˝menegerul˝ sportului arădean, acest ˝Messi˝ al jongleriilor cu banii din taxele și impozitele arădenilor. La Meszar facem referire, dar și la ctitorul Falcă Celentano.

Acest articol ar fi putut fi adevărat dacă am fi avut un primar arădean și utist adevărat. Altfel, este doar un pamflet … 

p.s. stadionul din imagine chiar există la Belgrad … din 2013 …

Haida Hâț

 

1 COMENTARIU

  1. Sunteti niste jegosi! Da voi de la acest site imputit, „Facara rosie”. De ce nu da numele cel care scrie articolul? E si imputit si nu vrea sa afle?

Comments are closed.