Despre deputatul PNL Glad Varga lumea avizată poate spune că este „produsul” lui Gheorghe Falcă, acest Celentano de Arad. Și, pe bună dreptate, cel puțin până acum afirmația de mai sus este perfect adevărată. Falcă l-a făcut, Falcă l-a „omorât”. Și când facem această afirmație ne gândim la faptul că primarele Aradului i-a pus în brațe (a se citi l-a înzestrat) cu site-ul de știri ARQ, dar tot Falcă i-a și șifonat viitorul politic. Că nu demult Glad Varga a candidat la șefia pe țară a tinerilor PNL-iști, acolo unde arădeanul nostru a pierdut cu brio în fața unei pupile de mare șef penelist din Brașov. Bună bucată, fătuca, dar cam atât, că la mansardă… Specialiștii într-ale politicii pun pe seama lui Falcă eșecul lui Glad Varga, că Jitză a reușit să devină un fel de persona non grata la nivelul PNL-ului național.

Și acum o bârfă venită pe căi comuniste. Se zice că „tătucul” Falcă ar dori să-l determine pe Glad Varga să renunțe la funcția de deputat!!!!! Motivul este unul simplu: cum a pierdut cursa pentru un loc de europarlamentar în lupta lui cu Vasile Blaga de la Oradea, Celentano de Arad ar vrea o imunitate, fie ea și de parlamentar de România. Că la ce tăvălug se anunță că vine peste el… Numai că, chiar dacă l-ar determina pe Glad să renunțe (noi nu credem că Varga este atât de supus încât să accepte scenariul lui Falcă), pe listă, înaintea lui Falcă se mai află și Claudia Boghicevici, actualul vicepreședinte de la Consiliul Județean. Cea care a pierdut, tot din cauza lui Falcă, se zice, un loc călduț, pe 7 ani, la Curtea Națională de Conturi, sau cum îi zice oficial instituției respective. Deci! Falcă e tot mai strâns la coițșe, iar artizanul de până acum al jocurilor de culise din interiorul PD, PDL, actualul PNL e cam disperat. Vorba aia, disperarea când îmi vine, rup cămașa de pe mine!

Vă lăsăm, stimați tovarăși comuniști, să „cujetați” la cele de mai sus și vă mai spunem doar atât: dacă pe Glad Varga nu îl poate îndupleca Falcă, în schimb pe pupile gen Bogdan Noghiu, Bogdan Boca și exemplele ar putea continua, Celentano de Arad îi folosește la înaintare, să-i facă jocurile perfide. După care se va lepăda de ei ca de ștrimfii purtați o săptămână. Ăia sunt cu adevărat născuți talent și care vor „muri”, politic și administrativ vorbind, speranță! Am zâs.

BOB-ul de la Cafana Literară