Auziserăm noi, comuniștii de la Falcăra rozosină spre galben liberal, că acolo la Camera De Comerț, Industrie și ce-o mai fi de la Arad, stă pe tron mult stimabilul, respectabilul, grizonatul, fostul vicepremier al României, (maybe) fostul socru mare (prin alianță) a lui Jiță Falcă, pe numele lui de scenă Gheorghe Seculici. Sau Secsulici, după cum spun unii mai cunoscători decât noi, și după cum vreți să-l porecliți și voi, stimați comuniști.

Acest june prim, în ciuda vârstei destul de înaintată, încă mai poate face lucruri care pot fi privite ca ieșite din comun. Sperăm că nu vă gândiți la ce ne gândim noi. Că noi ne gândim la treaba că cum Amalia P. (fosta șefă cu comunicarea la Igaș) e cu burtică aproape de gură. Doamne ferește, femeia în cauză e măritată și nici nu se pune problema. Sau că s-a mutat Sovata la Arad. Mai precis la Camera de Comerț etc. și că plodul să nu mai poată spune: „Du-mă mamă la Sovata, că vreau să-l cunosc pe tata!”.

Kă cum ar suna: „Du-mă mamă la Cameră, să-l cunosc și eu… pe Secsulici”. Nicidecum! Așa că, nu vă gândiți la lucruri de acest fel, ci la lucruri mai ortodoxe, cum ar fi Proiect…e SA, târguri, vizite prin China… bla, bla, bla. Că cu proiectele a cam falimentat junele Seculici asta e. Da ce să faci nu poți fi cu toate. Că apartamentele și mașinile e scumpe, și după cum se zice „Obrazul subțire și femeia frumoasă cu cheltuială se ține”… Despre Diana numai de bine.

P.S. Cât despre ginerică Falcă Celentano… el e ocupat cu distribuit de pizza. Nu de amușinat.

Tu. Tutul

(P)