De câteva săptămânii rulează pe ecranele calculatoarelor sau telefoanelor arădenilor un serial de prost gust, numit ˝Investitor pentru clubul meu˝. Cum ar veni, avem o fată cu zestre și nu prea, care și-ar dori un prinț pe un cal alb în locul menajerului (nicio voarbă despre Șoani Meszar) care a necinstit-o câțiva ani și vrea să o abandoneze. Și unde se pot găsi prinți pe cai albi dacă nu în Ferentari, colț cu Giulești. Că nici Dumnezeu nu ne bate cu bâta, ci ne-o dă să umblăm cu ea!

Fata noastră s-a cam zburlit când l-a văzut pe ˝frumosul˝ prinț cu cipilică și blugi largi, dar mai ales când a deschis gura și a promis campionate, cupe și vânzări de jucători pe la marile cluburi ale Europei. Părinții, adică măștihoii, fetei au cerut garanții, că prințul nu prezintă prea multă încredere, așa că s-ar putea ca săptămâna viitoare să fie o discuție lămuritoare.

Din culise, noi am aflat cum se va numi episodul … ˝Se întâlnește hoțu (sau hoții) cu prostu (sau proștii)˝. Depinde de care parte stai. Vă lăsăm pe voi, dragi utiști comuniști, să vedeți care vor fi personajele …

 

Ceala și Domidea, vă arde de-o manea?