Stimați comuniști, aproape cu o lună în urmă sesizam faptul (sesizat de mai multi comunișt arădeni adevărați, nu de conjunctură sau plini de interese) că Aradul are două bazine Delfinul. Și făceam referire la faptul că al doilea bazin a devenit Sala de Sport „Victoria”, aparținând Direcției Județene de Tineret și Sport, unde curge apa de ploaie prin acoperiș… ca și afară, fiind nevoie de găleți pentru colectarea apei și cârpe pentru ștergerea podelei sălii. Înainte să vă aducem la cunoștință ce vrem să vă zicem azi, trebuie să vă spunem că în ultimii ani la conducerea DJTS s-au perindat pesediști, udemeriști și iar pesediști. Și vă spuneam că în urmă cu câteva luni tocmai au fost finalizate lucrările la acoperișul sălii de sport, lucrare plătită foarte scump, din câte am aflat pe căi jurnalistice.

Am solicitat, pe căi amiabile, tovărășești chiar, să ni se comunice cine a organizat licitația (pe vremea cărui director), cine a câștigat licitația, cu ce sumă și, mai ales, CINE A RECEPȚIONAT LUCRAREA!!!!! Cine a girat cu semnătura sa sau a lor (a membrilor comisiei), la îndemnul cui, și cine a dispus efectuarea plății pentru o lucrare efectuată de mântuială. Care în loc să țină zece ani, dacă nu mai mult, s-a „prăpădit” în câteva luni. Lucru de mântuială, cu alte cuvinte.

Noi mai așteptăm, că sport nu prea mai facem, deci nu mergem la sala aia decât cu ocazii speciale. Însă cei care plătesc bani grei să facă sport acolo, sportivii care se antrenează acolo, deci cei își pot rupe picioarele sau mai rău… ce vină au că cineva și-a bătut joc de ei, de arădeni și de banii lor?

DR. Menghele Hicleristul (Franți, pentru novicii de la DJTS Arad)