Am tot scris de mărețele realizări ale echipei manageriale de la UTA, nu ne face plăcere să le tot reamintim, dar acum se pare că vor să treacă la un alt nivel. Nu de cunoștiințe sau perfecționare în managementul sportiv, ci un nou nivel de jumulirea banului public.

După ce că au mâncat anul trecut vreo 1,3 milioane de euro și habar nu avem pe ce au putut să dea purcoiul de bani, că salarii nu au avut voie, după ce că nimeni nu a venit în față să dea socoteală de banii arădenilor, ce și-au spus tupeiștii din gașca lui Meszar, hai să punem presiune să ne dea și bani de salarii cum se dau în alte orașe mari.

Cu alte cuvinte, au făcut hârtii că ar vrea bani și pentru salarii, deci s-au gândit la vreo 2 milioane de euro pe an, de care evident că nu vor da socoteală, ca să dea și salarii și evident că performanțe tot nu vor fi până-i lumea cu acești ageamii care au pus mâna pe brandul Aradului. Probabil că dacă îi iese și lui de-un whisky, Falcă Celentano de Arad va pune botul și la mânăria asta …

Nu mai scăpăm odată de baronul de Didești cu mesarii și grădinarii lui care sifonează banii publici la greu și vor să înmormânteze definitiv UTA cu amatorismul și prostia lor dovedită?

Proca și Colin, dormiți liniștiți, Meszar veghează și pentru voi!

vecinu revoltat de pe Minervei