Am citit noi prin foile electronice, că așa li se spune acuma cum că la Consiliul Județean din Arad au venit americanii, plus un timișorean. Au venit ei să ne zică cum a fost atunci cu primul război mondial, ce au făcut românii (că parcă ei ar ști) bla,bla … Da stați să vedeți ăștia ce au venit pe la noi la instituția condusă de Marinel Cionca sau mai bine zis de către maghiarul Andraș Ando, nu sunt vai de capul lor, stați să spicuim din comunicat; „Conferința a fost susținută de prof. dr. Bernard Cook şi prof. dr. David Moore, ambii de la Universitatea Loyola din New Orleans şi a fost moderată de prof. univ. dr. Miodrag Milin, de la ,,Universitatea de Vest” Timișoara”

Vă arătăm și poza trimisă de către biroul de comunicare, ăla de-l păstorește ofițerul maghiar Andraș. Ce nu-i clar cu poza? Noi din nou ne-am îngrijorat că a fugit maghiarul Andraș Ando. Cum adică? Păi nu e el cel mai mare doctor în de toate (după dottore Falcă, clar)? Da să lipsească el din fotografia unde s-au pozat americanii ăștia, niște doctorași acolo și ei, sau timișoreanul nostru care nu e decât prof. univ. dr. Să nu fie el în mijloc, doctorul de la Vlaicu? Nu credem!

De aceea vă rugăm, dacă știți ceva de maghiarul Andraș să ne dați de veste, că ne îngrijorăm. Fără el suntem ca fără izmene și e cam frig.