Un teren de 1.800 de metri pătrați din spatele Primăriei Orașului Sântana a fost scos la licitație în luna ianuarie 2018 la prețul de pornire de 8,5 euro metrul pătrat, adică aproximativ 15.000 de euro pentru întreg terenul, adică un chilipir cu miros de licitație cu dedicație, cu toate că prețul de pornire a fost stabilit de către un evaluator autorizat.

Licitația desfășurată în prima zi a lunii februarie a fost cu scântei, un cetățean din Șiria s-a dus până la prețul de aproximativ o sută de euro pe metrul pătrat, de mai bine de 10 ori prețul de pornire! E clar că a stricat afacerea cuiva dar, asta este licitația, pot apărea surprize.

Pe 5 martie, surpriză, Primăria Orașului Sântana a anunțat că „licitația pentru terenul de 1.800 mp de lângă primărie se va relua. Câștigătorul licitației desfășurată în luna februarie a anunțat oficial că renunță la achiziționarea acestui teren”.

Ce motive o fi avut șirianul, nu mai contează, contează că cineva își freacă mâinile că pune mâna pe ce i s-a pregătit, la un preț ˝corect˝! De urmărit.

 

olafu și bărbatu’