Ei, acum e acum! care Geanina? Cea de la PSD sau cea de la PNL? Și să nu vă mai fierbem atât este vorba despre Geanina de la PNL, cea care conduce atât municipiul lui Falcă, cât și județul lui Cionca. Nu că Geanina Ignuța, cea de la PSD Arad nu ar vrea și ea, dar s-a cuibărit la pieptul Ramonei Lile, rectorul Universității Aurel Vlaicu, acolo unde e călduț și bine și unde pesedeul e în tot și în toate.

Geanina Pistru, hotărât lucru, face și desface în ograda lui Falcă. Asta cu acceptul lui Celentano de Arad, bineînțeles, pe care spun sursele noastre comuniste în are la mână mai ceva ca Udrea pe Băsescu. Deși nu mai are nimic cu Primăria, Geanina retrăgându-se strategic la Compania de Apă unde, nu-i așa, retribuția este mai mare plus alte privilegii deloc de neglijat. Și de unde poate pleca unde și când vrea ea.

La sfârșitul săptămânii trecute, Consiliul Județean a transmis un comunicat de presă prin care anunța pulimea Aradului că s-a modernizat nu știu ce secție a Spitalului județean. Și că la inaugurarea cu pricina a fost prezentă multă lume, nu neapărat toată aleasă. Iustin Cionca, președintele CJA, Geanina Pistru (Primăria Arad) și, așa cum ma mai zis, alții. Deci, ce vreți mai mult? Geanina e în tot și în toate! Chiar dacă nu mai e la Primărie, nu mai are nicio funcție, ea este reprezentanta instituției lui Falcă, mai ales la acest gen de tăieri de panglici! Să-și fii băgat Sergiu Bâlcea, vicele de la CJA, coada și să o fi promovat-o pe Geanina Pistru, e foarte probabil. Mai ales că șeful de la Direcția de Strategii și Comunicare din CJA (deci cea responsabilă și cu comunicatele de presă), umilul Andras Ando (mai nou și consultant politic) este în directa subordonare a lui Bâlcea.

BOB-ul de la spital