Forfotă mare cu doar câteva zile înaintea partidei dintre rivalele vestului fotbalistic. Cu toate că în mod normal, după capacitatea stadionului din Șiria, unde i-a trimis întemeietorul clubului UTA pe stil noi, Jiță Falcă chiar el (himself), la oaspeți li se cuveaneau doar vreo 80 de bilete,  ei bine, druckerii de la sud de Arad se laudă că au cumpărat peste 300 de bilete de la sediul clubului! Dovada o aveți în poza de la articol. Au bilete de 10 lei la cotor spre deosebire de arădenii care sunt obligați să cumpere pe lângă acest bilet și alte 2 la meciuri ulterioare, toate trei băgate într-un plic! Cum ar veni, marketing low-cost, să mai vândă ceva bilete. Se observă în poză și că celelalte două bilete sunt diferite față de cel de la partida de marți, de la ora 17.00

La auzul acestei vești, cei 30 de membrii ai Suporter club UTA și cu brațul lor înarmat, cei circa 100 de peluzari care se pregătesc de meci ca să îl mai înjure o dată pe Ionuț Popa, au intrat în panică totală. Le e clar la toți că cei 300 de druckeri vor acoperi tot meciul fondul sonor și nu se vor auzi înjurăturile peluzarilor la televizor. Poate doar încurajările arădenilor de la tribună vor reuși să echilibreze situația.

Penibili ca de obicei, după ce știau că movii primesc doar 80 de bilete și se gândeau că nu vor veni pe stadion la Șiria, formatorii de opinie de pe forumul suporterilor lui Proca au regretat că nu va fi derby și între galerii, pentru ca acum, când au auzit că vin 300 de spartani movi au început să înjure clubul pentru, ia ghiciți, lipsă crasă de profesionalism și organizare. Atâta pot acești suporteri care nu au jucat fotbal decât în curtea școlii.

Asta este situația în acest weekend, biletele, ceva peste 1000 de bucăți, s-au vândut doar la sediul clubului și la stadion la Șiria, la sediul suporterilor nu s-au mai dat ca în toți anii din urmă, aceștia făcând un pas în spate după numirea lui Ionuț Popa la cârma echipei.

Să sperăm că și în aceste condiții UTA va câștiga derbyul cu Poli! Până atunci, vă vom ține la curent cu adevăratele știri de la această partidă!

 

Tribuna 2

1 COMENTARIU

  1. gunoaie ca voi se bucura atunci cand UTA pierde doar ca sa poata arunca cu cacat. pana una alta va dam la muie.

Comments are closed.