Incredibil, dar arădenii nu se prea îmbulzesc să cumpere biletele la derbyul de marți, cu Politehnica Timișoara, în schimb suporterii timișoreni, care își susțin și financiar clubul, vin la Arad și își cumpără pachete de trei bilete, cu 30 lei, doar ca să meargă marți, la Șiria.

După ce au primit oficial 70 de bilete la peluză și 10 la tribună, șeful suporterilor timișoreni ne anunță, și are și dovada, că au pus mâna pe 350 de bilete la meciul cu pricina. Și dacă mai au nevoie, mai fac rost de câteva zeci în cursul zilei de luni! Deplasarea la Șiria este posibil să o facă cu trenul, închiriind o garnitură de la firma privată Regiotrans.

Suporterii arădeni de la peluză sunt șah-mat, se amăgesc doar cu texte de genul că mint movii, că nu vin atâția, că nu se pot organiza și alte copilării. Mai bine s-ar gândi că e cam dubios cum au luat timișorenii atâtea bilete, dacă ne gândim că pentru a lua doar 3-4 pachete, ca să nu li se ceară buletinul, le-ar fi trebuit cam 100 de persoane care să cumpere. Sau 20 de inși care să meargă de 5 ori fiecare. Cam greu, nu?

Comuniștii noștri infiltrați printre apropiații clubului ne-au spus că biletele au plecat la Timișoara civilizat, în cotor, cu ajutorul neprecupețit și dezinteresat al unei persoane din club. Persoană care, nu-i dăm numele încă, a și reținut celelalte două bilete din fiecare  pachet, dar încasând banii pe ele! Pam-pam!

Deci, va fi o zi de luni, de Sfântul Gheorghe, foarte călduroasă și interesantă. Țineți aproape de noi că nici nu știți ce mai urmează!

Tribuna 2

1 COMENTARIU

  1. Scrieti numai minciuni, comunistilor. Sunteti rau de tot pe langa subiect si pe langa adevar insa pe voi nu va deranjeaza nu-i asa, sclavilor?

Comments are closed.