În anul 2015, pe când era președinte interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea a reușit să finalizeze lucrările din proiectul privind colectarea separată a deșeurilor, proiect în valoare de 30 de milioane de euro, finanțat din fonduri europene. Din 2016 a preluat funcția de director ADI Deșeuri și a organizat și finalizat toate licitațiile. „Cred că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru ca acest proiect să poată fi pus în practică, să respectăm termenele și condițiile impuse de Uniunea Europeană”, a spus Țolea și a completat că „poate nu am fost destul de exigenți cu operatorul de salubritate” și astfel și-a asumat o parte din vină pentru situația creată în ultimele două săptămâni în Arad. Mai mult, arătând că nu se cramponează de nicio funcție (sau poate forțat de împrejurări), Adrian Țolea s-a pus la dispoziția Consiliului Director al ADI Deșeuri, urmând ca acest for să decidă dacă îl va revoca sau nu din funcție.

Tare ne e teamă că în locul Consiliului Director va decide Jiță Falcă, și cum el nu uită și nu iartă că Adrian nu i-a pus pupila ca director la Spitalul Județean, în 2015, pe vremea când era jupânul județului în locul lui Ioțcu… e cam clară decizia. Poate că l-a lăsat să-și rupă gâtul și să iasă Jiță acum din spuma mării și să salveze cetățenii Aradului de gunoaie.

P.S. Ciudat că pe contul de facebook al lui Dorel Căprar nu au apărut poze cu gunoaiele din Arad… poate că pentru că nu le are nici Jiță Falcă? Dorele, de ce taci? Sau ești complice (și) la afacerea RETIM? Pe-o mână cu Falcă Celentano de Arad…

P.S. (2) Adi (nu deșeuri), sper că nu ai uitat de pariul făcut în 28 februarie (atunci când am scris despre neregulile de la gunoaie) și că vii cu vinul!