PSD Arad, prin vocea întâiului mahăr, Doreeel Căprar a anunțat cu surle și tobe că peste 1500 de pesediști arădeni vor fi prezenți la mitingul de la București, organizat de ei împotriva sistemului. Adică, tot împotriva lor, a dezastrului din țară instaurat de komunistul Dragnea, milionarul (în euro) din Metropola Teleorman!

Haideți să fi serioși. De unde dracu să adune Dorel de Arad peste 1500 de oameni care să facă deplasarea la Bucale? Când PSD Arad nu are, su mai bine zis NU MAI ARE atâția membrii activi în tot județul. Și asta grație conducerii anapoda a lui Căprar!

Dar, pe baza relațiilor de prietenie și interese întra Căprar și Falcă Celentano de Arad, primarele nostru îi va sări în ajutor pesedistului (încă președinte de organizație județeană) și va trimite și el niște membrii peneliști ca să facă Dorel numărul de delegați impuși de Dragnea. Mai mult, Compania de Transport Public (CTP) va pune la dispoziție, tot la ordinul lui Falkă, kâteva autobuze să transporte puhoiul de arădeni (pesediști, peneliști de-a valma) la caricatura de miting de la Bucale.

Stați așa că nu e gata. Pistru ministru, președintele de la ALDE Arad, pe lângă faptul că vorbește la PITO Trans pentru câteva autobuze mai acatării decât cele de la CTP, va mobiliza penelistele zburdalnice cu care a bătut ani de zile județul pe vremea când era la partidul lui Falcă.

Romi ROȘU

P.S. Da cheltuiala, cât costă cheltuiala? Și cine o plătește? Poate Dorel, că tot a făcut, de curând, un botez de zile mari. Nu în Piața 700 din Timișoara, ci la EXPO-ul lui Sec(s)ulici.

(p)

Foto: specialarad