Orice individ, cu „scaun la cap” trebuie să înțeleagă ce urmează când o grupare mafiotă, care a acaparat un partid (PSD) simte că pierde puterea! Sunt în situația: la putere sau în pușcărie! Și nu numai pentru Dragnea e prezentă perspectiva, ci pentru toți care au confundat bugetul public cu contul personal. Și nu sunt puțini cei care si-au pus încrederea în Mafia politică (în special în Dragnea) că-i va salva. De la Bica, Udrea și până la Mazăre, Vâlcov, Constantinescu, Cozma și acum Dragnea, fără excepție sau culoare politică (hoții au aceeași culoare indiferent de partidul la care sunt membrii) speră că se vor salva prin abrogarea unor articole din Codul penal și a unor legi. Astfel, Statul și instituțiile sale fundamentale, sunt anihilate de o gașcă de imbecili (setați să fie slugi și mituiți cu bani publici, pensii speciale etc.), promovată în Parlament pe criteriul obedienței totale și necondiționate.

Ăștia nu ne întorc în 1989, ci, mai rău decât comuniștii, nu le mai pasă nici de aparențe (nici măcar nu se mai deranjează să salveze aparențele sau să lase impresia că servesc democrația și statul de drept), ci vor să instaureze, prin forță, prin minciună în care nu mai cred nici ei, speculând ignoranța și incultura și prin teroare (amenințând cu represalii pe toți cei ce nu le acceptă mizeria morală), dictatura de tip mafiot, autocrația de tip interlop și statul reprezentat de infractori notorii, metamorfozați în victime ale unui fantasmagoric stat paralel. Vor, precum regimurile totalitare și dictatoriale, prin forță și prin eliminarea tuturor prevederilor legislative ce nu le sunt pe plac, să acapareze puterea absolută și să nu răspundă pentru nici o faptă comisă, indiferent de gravitate. Nu cred, cu excepția comunismului impus de ruși, că, în istoria modernă a României, a mai existat un astfel de moment periculos pentru viitorul țării, respectiv pentru democrație și stat de drept, precum cel prezent, în care PSD/ALDE/UDMR vor să anihileze total orice urmă de democrație.

Dacă gruparea infracțională condusă de Dragnea și slugile sale cretine din Parlament vor reuși să abroge infracțiunea de abuz în serviciu și să reabiliteze pe toți cei ce-au jefuit bugetul public vom ajunge în situația penibilă de a plăti taxele și impozitele, legal, direct la hoți, fără a mai exista vreun mod de a ne putea opune.

Va fi un sistem feudal în care baronii locali, membrii de partid cu funcții și slugile putere, vor primi, direct, oficial și legal comisioane din banii publici deturnați în favoarea decidenților politici. Iar instituțiile statului vor asista neputincioase la disoluția totală a puterii democratice. Deci, vom fi obligați să „cotizăm” (taxă de supunere necondiționată) la Mafia politică, oficial, fără a ne mai putea opune, pentru că va fi instituită legal și obligatorie. Iar cine se va opune va fi distrus.

Vreți o astfel de Românie? Se pare că da, din moment ce sunteți atât de pasivi!

Pavel ROMAN