Viitorul candidat al PNL la Primăria Aradului, junele Sergiu+Bâlcea, vice al CJA și prezident PNL pe municipiu, anunță că lucrările la proiectul „100 de străzi pentru Arad” continuă. „Este un proiect asumat de echipa PNL Arad, de administraţia locală şi de consilierii noştri municipali. Am fost astăzi pe teren şi am verificat stadiul lucrărilor” zice Bîlcea.

Noi, comuniștii de la Flacăra roșie, suntem tare curioși, așa că îl întrebăm pe junele liberal pe care străzi a fost în inspecție. De pildă, a fost pe strada Kuncz sau pe strada Aladar, pe strada Szalacz sau pe strada Gyula? Nu întrebăm degeaba, ci pentru că atunci când, la solicitarea presei, au trimis lista cu străzile vizate, au dat din colț în colț și au trimis o listă de doar 75 de străzi, printre care și cele 4 pomenite mai sus. Numai că, ce să vezi, nu există strada Szalacz și strada Gyula, ci una singură, pe nume Szalacz Gyula, după cum nu există strada Kuncz și strada Aladar, ci doar strada Kuncz Aladar! Și multe altele de acest gen!

Dar, nu asta e problema, ci alta! „În curând, vor începe şi lucrările în proiectul de regenerare urbană, ceea ce înseamnă un număr mare de şantiere deschise care vor produce pe termen scurt şi un anumit disconfort arădenilor. Ne cerem scuze pentru aceste inerente probleme şi îi încurajăm pe arădeni să contacteze autorităţile dacă pe aceste şantiere observă disfuncţionalită”, mai spune junele cu pretenții la fotoliul de primar al lui Falcă. Aoleu, ne-am dat dracului, dragi tovarăși și preteni! Știm deja de prea mulți ani ce înseamnă „termen scurt” sub domnia lui Falcă! Avem exemple cu duiumul, începând cu stadioanele UTA și Motorul și multe altele. Așa că, dragi compatrioți, pregătiți-vă de hârtoape !Iar cel mai „scurt termen” poate fi 2020, când Falcă nu va mai fi primar. Probabil că la asta s-a și referit junele.

Ion CEAUȘU