Joi seara, la stadionul Motorul, pe proaspătul teren sintetic, clubul fanion al Aradului și-a prezentat jucătorii, de la grupele de copii până la prima echipă. Cu bucurie vă anunțăm că de la festivități a lipsit ctitorul de stadioane, Don Juan de Arad, încă primar al urbei. Și a mai lipsit figurantul manager sportiv Marian Costea, cel care o lună a băgat vrăjeală de mitici și acum a dispărut lăsând în urma lui datoriile pe care să le plătească arădenii. E bine și așa, important e că a plecat definitiv!

A fost o atmosferă frumoasă, sute de arădeni au participat la festivități, galeria a făcut ceea ce știe ea mai bine, a cântat și a scandat, și se pare că pe moment familia lui Ionuț Popa poate să se uite la meciurile UTA-ei cu sonor la televizor.

Echipamentul utiștilor este de calitate dar prea simplu ca și culori, complet alb, complet roșu și al treilea … complet kaki, ultimul fiind oribil după umila mea părere.

Asta este, cu asta defilăm, să sperăm că nu facem de râs, că altceva nu putem spera, doar dacă nu dă Dumnezeu vreo minune.

Duminică pe la prânz, utiștii vor juca la București, cu Geto-Dacica, fostă Juventus, în prima etapă a noului campionat.

Hai să le fim alături, Hai UTA!!!!

 

Chibițul