Sincer, cam toată suflarea alb-roșie se gândea la un început bun al utiștilor în noul campionat și asta pentru că s-au adus jucători cât de cât pe gustul lui Ionuț Popa, s-a făcut o pregătire de vară bunicică și adversarul era adunat de doar două săptămâni.

Totuși, un plus de experiență al jucătorilor de la Geto- Dacica, ce au prins un an de primă ligă anul trecut, a făcut ca balanța să fie înclinată de partea lor încă din prima repriza. E adevărat că au fost greșeli care au dus la luarea celor două goluri, cum bine declara antrenorul, dar așa e la fotbal, unii greșesc iar ceilalți speculează.

Repriza a doua ne-a dat ceva speranțe de viitor. S-a văzut dorință, s-a văzut o luptă aprigă pentru balon, ocazii destule și s-a evidențiat ultimul sosit în tabăra arădeană, Cipri Rus. Așa că, așteptăm încrezători următorul meci de pe sinteticul de acasă când oaspeți îi vom avea pe cei de la Farul, o echipă a suporterilor, care în prima etapă a produs admirație. Conduși fiind acasă de ACS Poli, fosta prim divizionară antrenată și de Ionuț Popa în sezonul trecut, fariștii au reușit nu doar să întoarcă rezultatul ci să și facă adversarul de râs, administrându-i patru goluri. Altă surpriză este că toate golurile au fost marcate de fiul fostului antrenor, Grigoraș, alungat de suporteri pe motiv de trădare! Așa-i că mingea e rotundă?

Noi, utiștii mai vechi sau mai noi, trebuie să strângem din dinți, să umplem stadionul Motorul în acest weekend și să ne bucurăm împreună cu jucătorii pentru prima victorie din acest sezon. HAI UTA!

Chibițul