Toți cei patru parlamentari ai PSD-ului arădean, trei deputați și un senator, au fost la finalul acestei săptămâni prezenți la Arad, fiecare urmând a vizita colegiul unde au fost aleși pentru a discuta cu votanții. Asta nu înainte de a ține o ședință de partid cu oameni și membrii din conducerea locală și județeană a partidului lui Dragnea, partid aflat la guvernarea și care trece în aceste zile printr-o încercare nu tocmai plăcută.

Din câte știm până la această oră, atât senatorul Mihai Fifor, ministrul apărării în Guvernul Dăncilă, deputatul Florin Tripa, deputatul Dorel Căprar, președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, și deputatul Adrian Todor sunt, așa cum vă spuneam, în vizită de lucru în colegiile în care au fost aleși la întâlniri cu membrii partidului, cu simpatizanți dar și cu cetățenii dornici de noutăți politice, sociale ș.a.m.d..

Oare unde or fi Falcă și ceilalți parlamentari PNL de Arad, acum într-un moment delicat în contextul politic actual? Noi numa am întrebat!

P.S. 1 Azi (sâmbătă) se anunță un nou miting anti Guvern PSD, la București.

P.S. 2 Cât despre parlamentarii USR de Arad ei nu se înțeleg nici cu Falcă și PNL Arad (deși sunt, teoretic în aceeași tabără), darmite să se expună public și să emită oareșce pretenții de care fel ar fi ele…

E. BUCUR 

(p)