Luna august este denumită și luna concediilor, în Europa, așa ca românii din diaspora și-au luat concediul de la locurile de munca și au venit în țara sa fie alături de cei rămași acasă, dar și sa tragă un semnal de alarma privind direcția greșita în care este împinsă România de către un grup mic de impostori care se tem de justiție ca dracul de tămâie!!!
Mitingul din 10 August, anunțat din timp, s-a dorit a fi unul pașnic, dar, din păcate, a degenerat din cauza unor personaje infiltrate printre manifestanții pașnici (personaje de care cu siguranța se știa din timp)!!!!

Cu o mai buna organizare a forțelor de ordine și o mai buna implicare în centrul de Comandă din MAI, Jandarmeria nu suferea la capitolul imagine și încredere al romanilor, iar participanții la miting nu ieșeau „șifonați” din cauza excesului de zel al unora!

În final, apreciez implicarea tuturor oamenilor de buna credință pentru tragerea semnalului de alarma că țara nu trebuie sa rămână pe mâna unor impostori certați cu legea!!!

Constantin Traian IGAȘ