UTA a reușit să obțină prima victorie pe sinteticul nou-nouț de pe ˝Motorul˝ în fața a peste o mie de oameni care au îndurat canicula și au asistat la meci între imposibilele ore de august, 13.00 și 15.00, pentru că așa au vrut televiziunile. Noroc cu instalația de udat care a fost folosită și înainte de meci și la pauză, că altfel jucătorii leșinau pe capete.

Au fost vândute în jur de 400 de abonamente, s-au eliberat carduri de acces frumoase și se pare că nu s-au găsit bani și pentru niște afișe de Doamne ajută. Bine că la acțiunile instituțiilor se folosesc super afișe full color de mărimi mari iar pentru un meci la UTA se lipesc pe burlane!!!!!! afișe în format A4 alb-negru, scoase la imprimantă laser! Rușinos și penibil, la liga a 2-a, într-un oraș ca Aradul, în anul de grație 2018!!!!

Chibițul

2 COMENTARII

  1. Ce-ti mai place sa te iei de toata lumea, Chibitule! Pentru informatia voastra: afisele nu au fost facute de club, iar conducerea clubului nu a fost niciodata interesata sa promoveze meciul (nici in oras, nici in mediul online – asta e rusinos). Actiunea cu afisele a fost o incercare a suporterilor de a face cunoscut evenimentul pe banii lor.

  2. uimeste-ne cum ar trebui sa fie promovat meciul de catre club? in ideea ca pe site-ul si facebook-ul clubului se face asta de fiecare data… plus site-urile de stiri online si ziare care fac asta in mod normal, datorita fisei postului…

Comments are closed.