Într-una dintre ziele trecute (mai multe, ce-i drept) am primit pe adresa de e-mail a redacției o rățipișă de o anumită individă, pe numele ei de scenă Av. Ioana Kocsis Josan, prin care ne „notifică” și ne „somează” mai multe cele. Domnișoară dragă, după ce ne-am pus dosurile în mișcare și am aflatără Kă Kum  să mânkă avocatura asta am ajuns la o concluzie fermă: bag sama (io, Romulus D.) că mai bine ți-ar sta la cratiță, pardon, crăticioară. Sau la una dintre firmele lui Bercea, la care, bag sama încă o dată, ești și împuternicită (UTA SA) să-ți dai și cu subsemnatul. La un profit pe 2017, de 2.969.840 de lei, NOI, și noi am putea mere la budă liniștiți. La fel cum poate merge și distinsul dom avocat Ioan Kocsis Josan, ce este împuternicit (pe lâmgî aștele cele) la firma ABH Residence, cu S.A. în capăt.

Mă, da câte draq dă firme mai are Bercea ăsta? Că tăt le schimbă ca țâganii pă cai. Așa inginerie… mai rar. Radiază, înființează etc. Dar asta cu altă ocazie, că ne place subjectul.

Numai că, și acum vine baiul mare, nu toți acționarii sau asociații sunt de acord cu manevrele (pozitive, doamna avocat – să nu ne mai faci notificări sau somații dampulea) lui mister Bercea. Unul dintre acționarii care nu a fost de acord cu metodele de lucru (vorba vine) a lui Bercea și asociații sau hacționarii (multe la nume) este Asociația Religioasă Harvest, cea care a fost acționară, cu 9,69%, în SC 2AD SMART CREATION S.A., cea cu fabrica de la Cimișoara, cea pentru care dna Ioana Josan ne acuză cu mulce și mărunce. Ei bine, această Asociație Religioasă, print-un act adițional „desființează” actul de donație al SC Codlea Arctic SA Arad (firmă radiată între timp, bag sama că dă bine ce merea sau alte motive doar de Bercea știute – inginerie, fraților arădeni, plătitori de taxe și impozite!). Motivul: am constatat că implicarea în calitate de acționar (…) implică anumite cunoștiințe specifice pe care membrii organelor de conducere ale Asociației nu le stăpânesc!

SCURT PE DOI! Cine vrea să înțeleagă… va înțelege. Oamenii de asociație, chiar dacă aveau, teoretic, deocamdată, peste 500.000 de euro cu cei aproape 10%, au preferat… liniștea.

Stați pe fază, că mai avem despre injineriile lui dom Bercea. Și voi care stați în blocurile lui… șideți alinați. Că e bine și la vară va fi cald.

R.DUBĂȚ (pentru doamna avocat Ioana Kocsis Josan! Că ăsta chiar l-am scris io. Și mai vezi la datele din calendar, că le cam încurci, ești în viitor, ca Falcă)