Despre Ioan Vodicean, primarul de la Savârșin – comuna regală, numai de bine. Cam dodată. Fostul prezentator de emisiune de folclor autentic, de la o televiziune locală și-a făcut datoria la Primăria de la Săvârșin cu vârf și îndesat. Că altu fel nu l-ar mai ales oamenii, de atâtea mandate (nu mai știm nici noi câte are).

Baiu e altu! Că e la pesede! Și kă kum ar veni șefii de la județ e de la PNL (vorba vine), canci lovele la bugetulul comunei regale a României. Și, pac! cu ocaziunea Festivalului de la Bata, un individ pe numele său de scenă Andrei Ando, directorul de imagine, programe, comunicare și alte cacaturi, s-a pus pe convingeri serioase. Kă kum kă să-l convingă pe Vodicean să treacă de la PSD, unde e de o viață, la PNL. Că i-ar da Cionca (președintele CJArad) ce nu i-au dat pesediștii care sunt la putere în România (Căprar știe de de). Bani pentru un proiect foarte mare pentru comună.

Numai că, așa cum îl știm pe Vodicean nu credem că va pune botul la vrăjelile lui Ando și ale celorde la PNL, recte Falcă, Cionca etc., să schimbe barca tocmai acum. Și îl mai sfătuim, dacă ne este permis (de ce nu?) să sape și să vadă trecutul glorioso-falimentar al lui Ando și alții de teapa lui.

Ba Ata