Clubul din Arad cu cele mai bune rezultate la competiții naționale a cărui antrenor este Dumitrașcu Andrei Claudiu, un antrenor tânăr care se ocupa de copii pentru a atinge performanța. Aceste titluri de CAMPIONI NATIONALI sunt rezultatul unui întreg an de pregătire, acești copiii petrecându-și vacanța de vara in sala de dans, pe cand altii se distrau. Mai ar fi de adăugat și patul că Primăria și Consiliul Județean ˝au ajutat neprecupețit˝cu ZERO lei acești copii care aduc prestigiu Aradului, clubul funcționând cu ajutorul părinților.

Clubul Dum Dance Team a reusit din nou sa surprindă printr-o peformanță greu de egalat sa aibă doua perechi campioane naționale la clasele E 12-13 ani si E 14-15 ani.

In data de 29-30 Septembrie s-a desfășurat la Cluj cea mai importantă competiție a anului la dans sportiv. Peste 500 de sportivi din toată țara s-au pregătit un an întreg si au participat la CAMPIONATUL NATIONAL DE DANS SPORTIV PE CLASE 2018.

Este vorba despre perechea Ciupuliga Darian Rareș și Per Karina Adela care dupa o vara petrecuta in sala de dans, dupa ore intregi de competiție au câștigat titlul de campioni nationali la clasa E 12-13 ani, surclasând 34 de perechi.

O alta pereche care a reusit aceeași performanța este Oprescu Horea Cristian și Cristea Sonia Andreea, participând la clasa E 14-15 ani au câștigat locul 1, astfel  indeplininduli-se visul de a deveni campionii nationali. De menționat ca sportivul Oprescu Horea Cristian, este pentru a doua oara deja campion național, el mai castigand un titlul in anul 2016.

Rezultate deosebite au avut si celelalte perechi resprezentante ale clubului Dum Dance Team din Arad.
La clasa E 6-9 s-au remarcat Iorgov Radu – Bibireata Elena locul 5 si Bacis Vlad și Lanevschi Briana locul 7. La clasa D 14-15 ani perechea Buzoianu Robert – Caciula Larisa s-au clasat pe locul 18 din 32 de perechi.

Rezultatele remarcabile ale sportivilor de la Dum Dance Team nu sunt o noutate, in trei azi de zile Dum Dance Team a ajuns clubul sportiv cu cele mai bune rezultate din Arad la competiții naționale, participând de fiecare data cu un număr impresionant de perechi. Ascensiunea clubului si rezultatele remarcabile ale sportivilor sunt datorate dl antrenor Dumitrașcu Andrei Claudiu, care este profesorul, mentorul, dar totodata si prietenul lor. Tânărul antrenor foarte implicat ii îndruma pe micii dansatori către dansul de performanța cu multă dăruire dar si disciplina !

Felicitări întregii echipe, felicitări copiilor, felicitări parinților care ii susțin și antrenorului!