A fost Festivalul Vânătorilor de la Bata unde, așa cum ne-a obișnuit la fiecare ediție, ex-ministrul Traian Igaș a oferit celor prezenți delicioasa pită de Pecica unsă cu unsoare presărată cu boia și cu ceapă roșie pe deasupra (tă mă trec scupiți numa când mă gândesc). Tot vânătorul sau prietenii acestuia s-au uns pe la gură cu acest produs și cu un păhărel de pălincă, dar și mai marii județului cum ar fi Marinel Cionca sau… nimeni altul decât Jiță Falcă de Didești. Acesta din urmă nu a refuzat să se înfrupte din acest produs, cu toate că la cum arată(ca un subnutrit) se pare că nutriționiștii i-au interzis categoric. După ce a băgat în el câteva felii de pită unsă a ținut să-și facă poză cu ministrul Igaș, așa ca lumea să vadă că nu sunt certați (dar lumea, mai ales comuniștii cititori de Flacăra Roșie, nu e proști – vorba aia). Replica lui Igaș nu a întârziat să apară, că așa cum știm are vorbele la el;

„Când eu împart ceva văd că ești alături de mine și mă ajuți, iar când ai avut tu ceva de împărțit se pare că m-ai uitat!”

Noi și cititorii noștri comuniști știm la ce făcea ministrul Igaș referire, iar pe cei care ne citesc mai recent ți lăsăm să deducă, le vom spune într-un alt material.

Vânătorul de voarbe