După lucrări începute în urmă cu naiba mai știe câți ani, iată că Gigi al nostru, primarele care încă mai este, ne anunță că nu mai sunt prea mulți ani până când va fi gata noul Neuman. Și ca să ne dovedească și că gura lui nici usturoi nu a mâncat nici minciuni nu a debitat, iată-l pozând ca un top model de’a lu’ Botezatu dar nu în ceva decor exotic ci la monstrul de beton care zice el că va fi stadion omologat de UEFA!

Firma de casă Tehnodomus care a reușit să termine cu chiu cu vai pasarela de la CET, mai are nevoie de câteva luni ca să finalizeze (sîc!) partea lor de lucrare la stadion, adică betoanele, acoperișu’ de tablă de cotarcă și ceva buzi pe sub tribune! Bravos!

Acum vedem în background lucrări la viitorul gazon, dar cine va face finisajele, minihotelul, zona cabinelor de transmisie si lojele, încă nu știm.

Sperăm doar ca apropiatele alegeri din 20-20 să însemne și inaugurarea celui mai mic stadion construit în timpul cel mai lung!

În rest, numai de bine la top-modelu’ pe care îl iubește fetili de la toate partidele!

 

 

Chibițul

 

2 COMENTARII

  1. Daca tot il pistonati pe top modelul primar, s-ar putea sa-si ia jucarioara tip lego, adica micutul stadion de 12-11-9 mii de locuri si sa ne lase fara….! Sunte-ti pregatiti pentru asta?

Comments are closed.