Nu știm câți concetățeni știu că giratoriul de la Intim se cheamă de vreo 5 ani ˝Parcul T. Arghezi˝. Nici nu ne trecea prin cap la niciun șofer când ne învârteam prin giratoriu că edilul șef al Aradului a trecut la realizări mărețe și construirea chipurile a unui nou parc de dimensiunea unei fântâni arteziene în fața Spitalului Județean.

Cum scriam și în titlu, Gigi Falcă a scris pe facebook live din îndepărtata Chină cum că e gata noul ˝parc˝ și a postat o poză făcută cu drona, pe care o prezentăm mai jos:

Vă dați seama ce și-a luat-o primarele care încă mai este de la posesorii de facebook … N-a ratat momentul nici Bulumac, virtual ˝catindat˝ de la USR pentru foncția lu’ Gigi, susținut de Remețan ˝7 partide˝.

Acuma noi, cum ne știți, comuniști corecți, am vrea să-i luăm apărarea la Gigi, că prea au dau toți în el și poate are totuși dreptate.

Așa că ne-am uitat la denumire, și anume dacă avem de a face cu un sens giratoriu sau cu un parc. Sens giratoriu nu mai este pentru că se văd în poză două treceri de pietoni spre interior. Văzând petecele de iarbă verde, tindem să credem că are Gigi dreptate, este parc,  dar pare cam micuț. Nelămuriți, am pus mâna pe DEX și acolo, ce să vezi, parc=˝Suprafață întinsă de teren, de utilitate publică, cu plantații, alei și diferite construcții, amenajată pentru agrement.˝ Deci, ce-o fi struțo-cămila asta???

Așa că, dragi arădeni, nu știm ce utilitate publică va avea, dar noi șoferii tot ˝giratoriul de la Intim˝ îl vom știi și de acum înainte!

 

Buimac de Arad