Ca să vadă toată lumea că a noastră inspectoare școlară generală interimară și plenipotențială Ancuța Stoenescu nu stă degeaba, comuniștii noștri de la Flacăra Roșie au descins într-o noapte (ca haiducii) în sediul Inspectoratului Școlar. Și, ce credeți că au găsit, peste ce au dat? Peste noul proiect al dumneaei, proiect de dezvoltare a învățământului românesc și arădean, implicit. Adică, după ce pruncii gată clasa a IV-a, din a V-a vor fi împărțiți în două grupe: FUMĂTORI ȘI NEFUMĂTORI. Și fiecare clasă va avea două cataloage (vezi foto).

Proiectul ar fi fost vizat chiar și de către noua șefă de la învățământul românesc, ministăreasa Cati Andronescu, care așa s-a entuziasmat de tare că dacă nu o ținea consilierul ei personal pica pă spate. Și să știți că a venit special cu avionul, cu Tarom-ul până la Arad să vadă și să se minuneze de proiectul Ancuței, cea care a lipsit nemotivat din ediția de toamnă – iarnă 2018 a „Cinei cele de taină” (foto).

Din păcate, se zice că asa cum îți educi copiii așa țară vei avea. Vă lăsăm, dragi cititori comuniști și nu numai, să analizați dumneavoastră și să vă dați cu părerile pertinente.

Școlarul (Ne)Fumător

(p)