Mari pregătiri, mari, pentru dezvelirea monumentului de rezervă al Marii Uniri – centenar. Primăria a trântit o cârpă albă în fața a ceea ce s-ar vrea un ansamblu în cinstea centenarului, amplasat în fața fostului cinematograf Dacia, actuala pizzerie Milano, și nelipsită casă de rugăciuni pentru unii dontre neoprotestanții Aradului. 

Este, de fapt, o adunătură de fier vechi, reuginit, purtătoare de tetanos, și care, pe lângă faptul că este de-a dreptul monstruoasă, nu are nici în clin, nici în mânecă cu acest moment istoric, de mare sărbătoare și de mare încărcătură emoțională.

Mă întreb cât va rezista acest ansamblu, până când colectorii de fier vechi îi vor da importanța cuvenită.

Ansamblul Unirii se înscrie perfect în galeria penibilului arădean, alăturându-se, binemeritat, unui alt monument „celebru” din Arad, anume acel penis erect din piața Primăriei, care vrea să aducă un omagiu eroilor căzuți la lovitura de stat din decembrie 1989, dar care nu reprezintă altceva decât fața și calitatea edililor care s-au perindat pe la Primăria Arad, culminând cu acest toxic primar, GIGI Falcă de la Dideștii de Oltenia.

Toți ca unul și unul ca toți, niște penisuri erecte. Ne merităm soarta…

Dar, nu-i bai că a furat, că a făcut ceva și pentru Arad, nu-i așa?

Adrian IVANOF

(p)

P.S. Falcă, unde a dispărut sigla de la „Milano”? (fotografia este de arhivă!?)

1 COMENTARIU

Comments are closed.