Marin Lupaș, consilierul local independent, ne-a transmis un comunicat de presă. Comunicat care vine să reitereze afirmațiile noastre referitoare la pseudo monumentul, chipurile, Marii Uniri, niște dăraburi de ruginituri (chair dacă au „patină”) țâpate în fața fostului cinematograf Dacia, de fapt în fața unui local de alimentație publică denumit simbolic pentru Arad: Milano. O rușine pentru Arad!!!!

Dar, iată ce spune Marin Lupaș: „Primarul Municipiului Arad a transmis către CLM două proiecte de hotărâri ce vizează Monumentul Marii Uniri cât și lucrarea de artă a Unirii din zona Dacia-Libelula. Marți, 4 decembrie 2018, pe masa consilierilor locali va ajunge:

  • Proiectul de hotărâre nr. 403/2018 privind trecerea, din domeniul privat în domeniul public al Municipiului Arad, a unui teren, situat pe B-dul Revoluției nr. 49-53, pe care se va amplasa MONUMENTUL DE FOR PUBLIC – ARAD 1918;
  • Proiectul de hotărâre nr. 419/2018 privind acordarea dreptului de superficie cu titlu gratuit asupra imobilului înscris în CF nr. 350957 Arad – str. Corneliu Coposu, către Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale;

Marin Lupaș: Se dorește clarificarea situației juridice a terenului unde a fost DEJA amplasat lucrarea de artă în zona Dacia. Păi acesta este spiritul de legalitate în care funcționează administrația locală? Apoi, în celălalt document se adeverește că în situația în care Monumentului Marii Unirii ar fi fost la Arad în noiembrie sau mai repede, tot nu putea fi pus. Toate acestea trebuiau făcute din timp, dacă se dorea cu adevărat amplasarea de către administrația locală. Pentru că acum mai durează, poate 2 ani, după cum este scris în proiect, până ce se obțin autorizații și încep lucrările – nu până ce este ridicat monumentul!”

Așteptăm reacția Poliției Locale Arad, devenită poliția lui Falcă! Și al noului șef al acesteia, care se cunoaște deja, deși doar mâine (3 decembrie) va avea loc concursul. Cum pentru o umbrelă, o masă și patru scaune un birtaș este amendat că nu a avut autorizație de amplasre emisă de Primărie, cum pentru faptul că agenții economici din zona industrială nu au orara de funcționare!!!??? au fost amendați și avertizați, pentru „rușinea” din față de la Dacia cine răspunde pecuniar?

Ei, ce zici GIGI Falcă de Dideștii de Oltenia, acest Celentano de Arad, care ai adus orașul nostru la stadiul de comună, te crezi mare șef de gară la canton și faci ce vrea „sulicica” ta?

Dar, va veni și vremea scadenței. O fi justiția oarbă, dar nici chiar pe vecie.

C.D.

P.S. Dar unde sunt șefii PSD-ului arădean, dimpreună cu consilierii locali? Sau sunt, așa cum am mai zis, pe-o mână sau la mâna lui Falcă? 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.