După ce femeile din PNL au sărit la gâtul marelui voievod al Aradului, Jiță Falcă de Didești, a venit momentul ca acest Celentano de Arad să le îmbune. Și cum altfel decât să le răsplătească. Și a procedat foarte simplu: a chemat la raport pe „locotenentul” de serviciu, Geanina fostă Pistru și i-a ordonat aceteia să facă o chermeză cu organizația de femei a PNL Arad. Cum unde, la Marem, că doar Maremul a asigurat (contra cost, cum altfel) cele circa 600 de porții de mâncare la Gala Excelenței îm sănătatea arădeană, ținută zilele trecute la Palatul cultural. Normal că și întâlnirea de vineri seara a primit o denumire pompoasă: „Gala Femeilor Liberale”.

S-a mâncat, s-a băut, s-a dansat și cum mai toată lumea la beție uită, că așa e românul, au uitat de necazurile lor și de supărarea pe Zeus.

Deci, al nost Jiță Falcă de Didești recurge din nou la trucurile lui de pe vremea când PD-ul era la butoane. Nu se lasă omorât, politic vorbind! Încă…

După ce acest Celentano de Arad le-a satisfăcut pe duduile PNL-iste, s-a gândit el să înceapă și cu măsurile populiste. Și a luat plăsuțele cu cadoaie, s-a suit în Tiguanul din dotare și hai pe la copiii necăjiți de la IAS Mureș. Dă-i cu poze, da-i cu ele pe facebook și uite așa mai câștigă (speră el) niscai imagine.

Ne așteptăm pe viitor la o grămadă de pomeni, mai mari de data aceata, nu de alea ca pentru locale ci de alea pentru europarlamentare.

Dragi comuniști așteptați și vedeți, că altceva și așa nu aveți de făcut!

Komunistul de serviciu

1 COMENTARIU

Comments are closed.