Mai deunăzi se trezi să iasă și Căprarul de serviciu al penalului Dragnea, acest saltimbanc care se crede mare om politic, ajuns printr-o neglijență a arădenilor mare deputat să critice Alianța Vestului. Are și el dreptul că doar e ditamai președintele comisiei de apărare din Camera Deputaților, și șeful comisiei de apărare personală a lui Dragnea.

Dar, așa cum am învățat de la comuniștii mai bătrâni, cea mai bună apărare e atacul, mai ales atunci când te simți încolțit nu ai de ales trebuie să ataci. Frica Căprarului de serviciu e cât se poate de vizibilă, regia din capul lui e cât se poate de adevărată. Să recapitulăm; la guvernarea actuală s-au perindat, remaniat… etc., enșpe miniștri (70), prim-miniștri (3) care încetul cu încetul penalul Dragnea i-a hâșâit, dar al nost Căprar a rămas în spatele lui, același slugoi de serviciu.

Dar dacă stăm strâmb și judecăm drept, corabia lui Dragnea se cam scufundă, iar principiul scapă cine poate e în toi. Dar, același Căprar rămâne nemișcat. Ca un adevărat comandant, iubirea față de Dragnea e fără sfârșit.

Dacă Dragnea pică, și mai mult ca sigur asta se va întâmpla, Căprarul nostru se va duce și el, dar nu fie cum, ci cu toți slugoi lui. Sau credeți că dacă majoritatea pesedeilor fug către Ponta, Căprar și ceata lui de oșteni (adică vreo patru la număr) vor avea ce căuta în noua familie a lui Ponta? Ne cam îndoim! După ce l-a trădat pe ginerele lui Ilie Sârbu, pe Victoraș, cel care l-a făcut om mare pe Dorel de Arad…

Și uite așa se va sfârși odată pentru totdeauna marea viață politică al Căprarului de serviciu, dar poate se va lăsa și cu ceva dosărele, cine știe? Din pădurea tutelară, poate-un tigru o să apară. De aceea un lucru e cert, sau mai multe, Căprarul nostru chiar dacă va apuca primma ninsoare la Arad, nu va putea avea un om de zăpadă care să aibe în loc de nas un morcov. Că morcovul este la locul lui, cu tot cu iepure.

Komunișta BACI

(p)