????????????????????????????????????

Train Constantin Igaș, fost ministru de interne al României, a adresat, miercuri, un fel de scrisoare deschisă, în special colegilor de partid, prin care – zicem noi, comuniștii de la Flacăra roșie, îi strică sărbătorile lui Ghiță Falcă. Dar și altora care gândesc ca și el. Nu dorim să comentăm mai mult, însă la cât ne pricepem noi la politică, iar unii dintre noi chiar se pricep!!, această epistolă se dorește a fi începutul unui sfârșit!

Dragi colegi liberali și onorată conducere județeană de partid!

Înțeleg că zilele acestea în municipiul Arad s-a derulat un sondaj de opinie în care am fost inclus ca posibil candidat la Primăria Municipiului Arad. Acest lucru mă onorează, dar cel mai mult mă onorează încrederea de care mă bucur în rândul arădenilor, oameni pentru care am încercat să fac lucruri bune din funcțiile prin care am trecut, și pentru care încerc să fac același lucru din zona privată unde activez în prezent!

Mă îngrijorează faptul că acest sondaj de opinie ne arată clar că direcția în care mergem nu este una tocmai bună în opinia arădenilor. Ne mai arată un lucru foarte clar: din oameni mici în comportament și în caracter nu poți face combatanți politici adevărați cu care să câștigi bătălii politice serioase!

Cred că arădenii s-au săturat de injurii fără de sfârșit între adversarii politici și vor să simtă că cei aleși în funcții importante fac ceva concret pentru ei!

P.S. Treziți-vă până nu este prea târziu, dragi colegi și apucați-vă de muncă adevărată și cinstită!
P.P.S. Vă asigur de tot sprijinul meu, cu o singură condiție: să treceți pe la împărtășanie cu toții!”

B.O.B.